👤
a fost răspuns

scrieti o comnere cu titlul ,,cum ne pregatim pentru Intampinarea Invierii Domnului '' dau o suta de puncte si coroana

Răspuns :

in compunere trebuie sa scrii urmatoarele:ce faci tu in ajunul invierii cum ar fi vopsesc oualele candela arde precum lumina sfanta la icoana dupa care incepi sa povestesti sentimentele tale in noaptea de inviere cum ar fi ma simt cu sufletul deschis si il intimpin pe Hristos care a biruit prin  invierea Sa.Sfanta Lumina imi starneste bucurie speranta si tamaduire.Dupa care dezvolti ce se intampla dimineata la masa in Prima zi de paste ce faci cu parintii ciocniti oualele rosii.Dupa care spui ca toate florile au inflorit la acest minunat Praznic Imparatesc deoarece Hristos si-a dat viata pentru a reinvia sufletele noastre si toata faptura

SPER CA TE-AM AJUTAT SI MAI DEZVOLTI SI TU IAR LA FINAL PUI URMATORUL CITATA EU SUNT LUMINA LUMIII CEL CE CREDE IN MINE NU VA MURI CE V-A AVEA VIATA VESNICA
Intampinarea Invierii Domnului ne face mai buni , ne curateste sufletele noastre in cele mai nobile feluri.Ne pregatim sufletele noastre pentru acest eveniment important facand fapte bune, postand cat putem noi de mult, impartasindune, spovedindune, rugandune in fiecare zi cu credinta.
Asta cred ca putem face pentru al putea rasplati pe Dumnezeu pentru tot binele fagaduit

Alte intrebari