RO Study
👤
Maria413
Maria413
12-04-2016
Limba română
a fost răspuns
dialog cu poet cum cerem autograf
Răspuns :
Aimeen
Aimeen
12-04-2016
-Bună ziua!Sunt un admirator a poeziilor compuse de dumnavoastră.Puteți să imi dați un autograf pe această foaie și poză. -Bună ziua!Desigur !Aveți un pix? -Da !Mulțumesc!La revedere! -Plăcerea mea!La revedere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exprima-ti Opinia Despre Rolul Cinematografului In Viata Ta Prin Comparatie Cu Rolul Cartii.E UregentVa Rog Din Suflet O Compunere Macar 10 RanduriDin Textul De
Verbul Avoir La Prezent !
1)Cat Este Energia Cinetica A Unui Corp Cu Masa De 3000 De Kg Care Se Deplaseaza Cu Viteza De 36 Km/h?2)Un Corp Cu Masa De 4 Kg Este Urcat Uniform Pe Un Plan In
Redactati O Povestire Petrecuta In Timpul Vacantei De Vara Cand Ati Mers La O Cabana In Care Noaptea Lucrurile Prindeau Viata. Sa Nu Fie Mai Multe De 10 Randuri
Dupa doua Reduceri Consecutive De Pret Cu 10 % , Pretul Unui Obiect Este 162 Lei . Aflati Pretul Initial Al Obiectului.
Raportorul A 2nr Este 3supra4 .diferenta Nr Este7.cel Mai Mare Dintre Nr Este:a)21 B)28 C)35 D)49
Dupa Ce Mihaela A Citit O Treime Dintr-o Carte,i-au Mai Ramas De Citit 60 De Pagini.cartea Avea:a)21 B)28 C)35 D)49
Vreau Si Eu Formulele La Piramida Patrulatera Regulata .rombului. Trapezului.
Buna! Trebuie Sa Scriu O Amintire Cu Colegii Legata De O Lectie . Va Rog Sa Imi Dati Cateva Idei Despre Ce Sa Scriu.
Continuati Frau Ceva Foarte IngeniosIntr-un Univers Paralel.....