RO Study
👤
1199557788
1199557788
21-10-2014
Istorie
a fost răspuns
Ce inseamna constiinta nationala
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-10-2014
- este elementul cel mai important al unui popor; constiinta nationala este suma trecutului istoric, a culturii si limbii unui popor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Cui Nu-i Greu))) 1.Domeniul Valorilor Admesibile Al Raportului Algebric 5x+√8/-3x+7 2.Aflati Valoarea Raportului Algebric X+y/x^2y^2 Pentru X=√2
Îmi Trebuie CONTRAGEREA Propoziției Subordonate Din Următoarea Frază, PreciZând Rezultatul Obținut: Cu O Masă De 27 Tone Și De Forma Unui Cilindru De 8 Metri Lu
Ajutorrr Scrie Prepozitiile Cu Adv Tae La Trei Grade De Comparatie
Determinati Valoarea Lui M Apartine Lui R A) -2-4(3-X)=4-3(X-1) SI m-x(m+1)=1b)2(3x-4)--4m=x(m+1) SI X-5(x-1)=x * (-1) La Puterea 2011
Cate Numere De Forma 4ab Sunt Divizibile Cu 41? de Ce ?
Vreau Sa Ma Ajutati Sa Fac Acest Exercitiu sa Fac O Generalizare In Ceea Ce Prive
O Linie Mijlocie A Unui Triunghi Echilateral Este De 6 Cm. Perimetrul Triunghiului Echilateral Este Egal Cu … Cm
Determinați Masa De Amidon, Exprimată În Kg, Care Poate Fi Obținută Din 100 Kg De Cartofi Cu Un conținut Procentual Masic De 25% Amidon, Știind Că Prin Separare
Cand Eu Aveam 12 Ani, Fratele Meu Avea 2 Ani.Acum Avem Inpreuna 56 Ani.Cati Ani Avem Fiecare?
Suma A Doua Numere Naturale Este 48. Daca Luam 8 Din Primul Si-l Adaugam Peal Doilea Obtinem Un Numar De 3 Ori Mai Mare Decat Celalalt. Care Sunt Numerele?