RO Study
👤
Igorcorosanu
Igorcorosanu
11-04-2016
Limba română
a fost răspuns
La ce caz este substantivul omul?
Răspuns :
Ionutcalin12
Ionutcalin12
11-04-2016
Cazul Nominativ... a
Answer Link
GirlXd
GirlXd
11-04-2016
Omul-Cazul nominativ.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog! Dau Coroana, Inima, Follow La Ce Vreti Voi. Este Urgent Dau 100 De Puncte, Promit
Ce Înseamnă Cu Cat Se Ridică Mai Sus ,cu Cat Se Răcește Mai Mult
Va Rog, Ajutor! Ah, Vrea Astea 20 De Caractere Lungime La Intrebare.
Suma A Trei Numere Este 64. Primul Număr Este 14, Iar Diferenta Dintre Al Treilea Aldoilea Este 4. Afla Al Doilea Si Al Treilea Număr.
Va Rog Repede ! Eseu Din 10 Rânduri Cu Titlul ,,Cum Sa Fac Sa Nu Mă Mândresc ? " Va Rog ! Repede .Am Nevoie Urgent .Dar Sa Fie Cu Enunțuri Lungi Și Frumoase
VA ROG AJUTATI-MA DAU COROANA
Identifică În Textele De Mai Jos Cuvintele Cu Funcţie De Complement Direct.C. Jocul De-a Votatul Era Aproape La Fel De Plăcut Ca Și Cel Cu Cochilia. Jack Incerc
TOUND UP1 LISTEN AND CIRCLE. USE RED FOR LIKEAND BLUE FOR DON'T LIKE:1. MY FATHER LIKES APPLES.HE DOESNT LIKE ORANGES2. MY MOTHER LIKES PIZZA.SHE DOESNT LIKE CA
Curtea Şcolii Care Are Lățimea De 13 M Și Lungimea Cu 11 M Mai mare A Fost Imprejmuită Cu Gard. Câți Metri De Gard S-au știind Că Pentru Poarta De Acces Au Răm
La Un Concurs Sportiv Sau Susținut Trei Probe Eliminatorii Din Prima Probă Au Fost Eliminați 1 Supra 3 Din Totalul Participanților Și Încă Trei Persoane După A