RO Study
👤
Iupyk
Iupyk
11-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Forma literara a cuvîntului îi dete vă rog
Răspuns :
Avram11
Avram11
11-04-2016
Îi dădu.,i-a dat........ este forma literară.
Answer Link
AndreeInna
AndreeInna
11-04-2016
ii dete=i-a dat
Sper sa fie bine :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Daca2nr Nat Sunt Divizibile Cu Acelasi Nr,atunci Suma Lor E Divizibila Cu Acel Nr
10 Propoziții Cu Verbul A Prinde Sa Aiba Sensuri Diferite
Transforma Fizica:21m/s= Km/s
1.2 G Carbon Pur Reactioneaza La Cald Cu Oxid De Cupru.Sa Se Afle: A)cantitarea De Oxi De Cupru De Puritate 80%intrata In Reactieb) Cantitatea De Dioxid De Carb
3 Carti Si 5 Pixuri Costă 47 Lei,iar 4 Carti Si 7 Pixuri Costă 64 Lei.Aflati Cât Costă 2 Cărți Si 3 Pixuri VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!!! Dau Coroană Cu Metoda Comparați
Poezie Despre Matematica, In Care Sa Aibă Cuvintele: Suma, Produs, Număr, , Cub, Segment, , Mulțime, Cerc. Ajutați-mă Va Rog Din Sufletul Meu
Aratati Ca Bisectoarele Unei Perechi De Unghiuri Corespondente Formate De O Secanta Cu Doua Drepte Paralele Sunt Paralele Plsss..ajutati-ma , Si Va Rog Cu Poză
Scrieti Mai Simplu: a) 8 Radical 3 + Radical 3 + 7 Radical 3 b) 1 Supra 2 Radical 3 - 1 Supra 3 Radical 3 + 1 Supra 6 Radical 3
Construiți Enunțuri Cu Verbele A Fi, A Deveni, A Ieși, A Rămâne, A Ajunge, A Se Face, A Părea, A Însemna, A Se Naște, A Se Numi, A Se Chema Astfel Încât Să Demo
Gandeste-te Ca Esti Un Baiat Care Îi Explica Caracatiței Ce Este O Îmbratisare . Ce Iai Spune?scrie Dialogul Dintre Voi!