RO Study
👤
Dudu45
Dudu45
11-04-2016
Matematică
a fost răspuns
AB=AC BC=40cm perimetrul este de 1oom.AB=?AC=?
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-04-2016
P=AB+BC+CA 100=AB+AC+40
DECI AB+AC=60
AB=AC =>AB=30
BC=30
Answer Link
Letiția24
Letiția24
11-04-2016
P= ab+bc+ac=100m
Daca ab=ac =>
2xAB+ 40=100
2xAB=60
AB=60:2
AB=30
AC=30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutor , Va Rog Sa Fiți Serioși
Managerul Magazinului Gemeni A Notat Rezultatele Vânzărilor Pe Trei Zile Într Un Tabel Află Produse Vândute Îmbrăcăminte Parfumerie Rechizite Școlare În Prima Z
Ajutor Aaaaaaaaaaaaa
Suma Dintre Un Număr Şi Sfertul Său Este 75. Care E Numărul?rezolva Prin Metoda Figurativă
Propoziţia Simplă Şi Propoziția Dezvoltată 1. Transcrie Propoziţia Simplă Din Poezia Paştele După M. Popesc Subliniază Părţile De Propoziţie.
4. Un Triunghi Isoscel Și Un Triunghi Echilateral Au Perimetrele Egale. Latura Triunghiului Echilateral Are Lungimea Egală Cu 8 Cm, Iar Baza Triunghiului Isosce
Se Consideră Funcțiile F, G: IR --> IR, F(x)=3x+4, G(x)=x-2. A) Determinați Coordonatele Punctului De Intersecție A Graficelor Celor Două Funcții. B) Repreze
4. Continuă Povestirea De Mai Jos, Oferind Cel Puțin Două Variante De Încheiere. Pe Baza Variantelor alcătuite, Discută Despre Importanța Iertării În Viața Ta.
Precizați Funcţia Sintactică Şi Cazul Următoarelor Pronume Reflexive: 1. Mi-am Pierdut Un Cercel. Mi- 2. El Se Teme De Întuneric. Se- 3. Voi Vă Gândiți La Vacan
O Idee Des Întâlnita Este Aceea Ca Eminescu Ar Fi Trsit In Mizerie Care Ar Fi Putut Constitui Si Cauza Bolii Care La Secerat.Sintetizeaza Explicatia Maiorescian