RO Study
👤
Tabla5
Tabla5
11-04-2016
Limba română
a fost răspuns
opropozitie cu cuvantul jeton
Răspuns :
305
305
11-04-2016
Am fost la magazin si mi-am luat un corn cu jeton
Answer Link
Teodora54
Teodora54
11-04-2016
Prietenul meu,Andrei si-a luat un jeton cu un jucător de fotbal
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Si Mie Ce Carti Trebuie Sa Citesc Avand In Vedere Ca Trec In Clasa A 8 A!!:*:*
C^124 (+-/) A^82 (+-*) B^53 = -1Tine Mai Mult De Gandire (asa Cred).Se Poate Rezolva In Mai Putin De Un Minut.Nu Exista Alte Detalii.Multumesc.
Spuneti-mi Si Mie Ce Carti Trebuie Sa Citesc Avand In Vedere Ca Trec In Clasa A 8 A!!:*:*
.Înlocuiti Substantivele Subliniate Cu Altele Care Au Acelasi Înteles: Zapada s-a Asternut Pe câmpia întinsa. Pe poteca foiau Nenumarate g
Buna !Am 2 Nelamuriri:1.Take The Odd Word Out.Then Fill The Missing Words In The Sentence.a) Bus,tram,rolley-bus,noise,carb)field,street ,avenue ,road ,motorway
Asociati Fiecare Exemplu De Animal Din Coloana A Cu Cate O Caracteristica Din Coloana B.I. A
Write As Many Questions As You Can Beginning With what, Where, Who or when for The Following Answers:1.. We Visited Our Friends Last Week.2. Tom Played On The C
Compune O Problema In Care Sa Apara Cuvintele Urs Si Stalactite.
Explica Folosirea Cratimei In Structura " S-o Rascoale "
Completati:1. Un Numar Natural B, B=(zero Taiat) 0 Este Divizor Al Unui Numar Natural A,daca :2.Daca B | A,spunem Ca B Este Un ..... Sau Este Un .....3.a) Diviz