RO Study
👤
Mikele1
Mikele1
10-04-2016
Studii sociale
a fost răspuns
Datoriile mele pentru parinti
Răspuns :
Oanaadda
Oanaadda
10-04-2016
,sa-i inteleg ,sa ma rog pentru sanatatea lor ,sa le ascult invatatura , sa-i iubesc ,sa-i respectam ,sa-i ajutam ,sa le fim recunoscatori
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihai Se Uita La Semnele Facute Pe Tocul Usii. LA 5 Ani Avea 1,15 M, La 7 Ani Cu 0,18 M Mai Mult Iar In Prezent Are De 0,2 Ori Mai Mult Decat La 5 Ani. Cu Cat A
Un Biciclist Parcurge Distanta De 90 Km Dintre Doua Orase Si Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum.Aflati Lungimea Drumului Dintre Cele Doua Orase?
In Triunghiul EFG Dreptunghic In E Se Stie Ca EF=16 Si SinG=0.8.Calculati FG,EG,cosF.tgF,sinF,tgG,ctgG,cosG.Va Rog Cat De Repede Se Poate!!!!!
Calculati (4√24+2√54)(-0.5√6) (2√2+1)(3√2+4)
Sa Se Calculeze Perimetrul Triunghiului Cu Varfurile A(2,0) B(8,9) C( 2,8) SI COORDONATELE CENTRULUI DE GREUTATE.
Era Domnu' , Domnu' Trandafir, Invatatorul Meu.''era'' Ce Este Verb Predicativ Sau Verb Copulativ Analizati-mi Si Mie Pe ''era''
Fill In The Blanks With Who, Which, Where Or WhoseLong Island Is The Place _______David Spends The Weekends Maria Is A Girl _________ Writes For The Children's
Calculati Descompunantd Deimpartitul Intro Suma Convenabila..... A) 459:3 B) 924:2
Vreau Fraze Cu Ortogramele : Cele, Ce Le , Cel , Ce-l.
Urgent ! Cine Era Cel Mai Mare Zeu Al Geto-dacilor?