RO Study
👤
MofleA123
MofleA123
26-02-2014
Chimie
a fost răspuns
imi spuneti cum se formeaza molecula de ozon O3
Răspuns :
Elizaaftimie
Elizaaftimie
26-02-2014
molecula se compune din 3 atomi de oxigen,care se gaseste in natura sau se poate obtine prin descarcari electrice in aer
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cand Si Unde Se Desfasoara Actiunea Din Schita De I. L. Caragiale Bubico??
Ce Pot Scrie Intr-o Compunere De 20-25 De Randuri Despre Rolul Dialogului In Caracterizarea Personajului?????? Care E Modelul? Va Rog Dati-mi Un Exemplu.
Un Triunghi Dreptunghic Are Masura Unui Unghi Egala Cu 23grade 15' 13".Aflati Masurile Unghiurilor Triunghiului.
1) UN ELEV A CITIT 60% DINTR-O CARTE. ADICA 120 PAGINI . AFLATI NUMARUL PAGINILOR CITITE ?
Mergand Cu Viteza Constanta Un Autoturism Parcurge In 2,8(3) Ore O Distanta De 170 Km .Ce Distanta Va Parcurge In 7,(3) Ore ?Trebuie Sa Dea 440 Km .Cu Vine Cu R
,,Pe Vatra Veche Ard Pocnind din Cand In Cand``ce Parte De Vorbire Reprezinta Cuvantul: Din Cand In Cand
1. Textul:Ionel Este Vesel.Maria Este La Fel De Vesela Ca Si Mine.Dumitras Este Mai Putin Vesel.El Este foarte Vesel, Pentru Ca Vine Vara.Eu Sunt Cel Mai Vesel
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Triung Stiind Ca acestea Sunt Exprimate Prin Numere Naturale Pare Consecutive
Familia Lexicala A Cuvantului Lectura
Un Motel Are 23 De Camere Unele Cu Cate 2 Paturi Si Altele Cu Cate 3 Paturi Stiind Ca In Total Sunt 54 De Locuri De Cazare Afla Cate Camere Sunt De Fiecare Cate