RO Study
👤
Aleeeee12222322
Aleeeee12222322
09-04-2016
Matematică
a fost răspuns
dau coronita !!!!!!!!!
Răspuns :
Denii28
Denii28
09-04-2016
a) MN, OP, MO b) MA, NC, ME, NF c) MO, NP.d) MO-GP , NP- OH .e) POB, GOB, HPD. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Importanta Zapezi Pentru Pamant Si Plante????
Diagonalele Unui Dreptunghi Au Lungimile Egale Cu 6 Cm Si Fac Un Unghi De 60 De Grade. Determinati Lungimile Laturilor.
Se Considera Functia F:R→R,f(x)=3-x Si Un Sistem De Axe De Coordonate XOy.Calculati Distanta De La Punctul O La Dreapta Care Reprezinta Graficul Functiei F.
Cum Se Afla N%???Urgent
" Dati Exemple Din Natura , Gospodarie , Tehnica In Care Forta De Frecare Este Necesara Si Exemple Cand Nu Este " Multumesc !
Imi Poate Explica Cineva Cum Sta Treaba Cu Functiile ?? Nu Le-am Inteles Deloc !
Ajutati-ma Urgenttt!!!!! Ma Puteti Ajuta Cu Cateva Idei De Copunere Despre O Intamplare Din Copilarie? Va Rog Mult!!!!
Fie Multimile A={ x∈N | 4<x ≤ A ,a∈N } Si B={ Y∈N | Y sa Fie Dvizibil Cu 3 } . Determinati Numerele Naturale A Si Y . VA ROG SA SCRIETI CAT SE POATE DE DETAL
Afla Nr. Stiind Ca;primul Este A Treia Parte Din Al Doilea,al Treilea Este Egal Cu Primul,dar Cat Un Sfert Din Al Patrulea,diferenta Ultimelor Doua Este 9[metod
Vreau O Copunere Darul Mamei