RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Doar ce e incercuit, va rog..rapid
Răspuns :
Cristinatibulca
Cristinatibulca
09-04-2016
1a. (-3)²=9 -3 este solutie
e. 2(-3)²=18 -3 este solutie
h. (-6+1)²≠27 -3 nu este solutie
2.a. 3²=9 este solutie
b. 7x9=63 este solutie
c (3-1)²=4 este solutie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiu Romana Destul De Bine Pot Sa Spun , Dar Am Nevoie Sa Fie Corect .Fabula:1) Are 2 Parti: ..............................si.............................2)figu
Demonstrati Ca 10 La Puterea 9l(1x2x3x.....x40) Ajutor!!!
Suma A 10 Numere Pare Nenule Distincte Este 110. Aflati Numerele.
Propoziti Cu Cuvintele:been,become,begun,bitten,blown,broken,chosen,come,done,drawn,drunk,driveneaten,fellen,flown,forgotten,given,gone,grown.know,ridden,rung,r
Povesteste Despre Locurile Pe Care Le-ai Vazut Si Ce Te-a Impresionat ,cum Te-ai Jucat Cu Prietenii Tai Cei Noi...etc
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate In Secventa: Previziunea Unui Oracol A Fost Cea CARE | S-A AFLAT la Baza Construirii Collastulu. care= s
Numerele Naturale A Si B Sunt Direct Proportionale Cu numerele 4 Si Respectiv 2. a) Ce Procent Din Numarul A Reprezinta Numarul B? b) Media Aritmetica A
In Castelul Lui Verde Împarat Sunt 40 De Camere Cu Cate 2 Si Cu Cate 5 Ferestre,in Total 170 De Ferestre.Cate Camere Sunt Cu Cate 2 Ferestre Si Cate Cu 5 Ferest
Salut Brainly Am Si Eu Niste Probleme De Rezolvat Sunt 3,multumesc Ca Ma Ajutati.Aici Sunt Problemele: 1.Scrie O Multime Din Literele Cuvintelor : LACURI , NERA
Demonstrează În Minimum Patru Exemple Polisemia Cuvântului Circ