RO Study
👤
InteligentulNr1
InteligentulNr1
09-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Modul de viata al cucului
Răspuns :
Nastistefana
Nastistefana
09-04-2016
Este o pasare adaptata partial la mediul aerian, fiind o pasare insectivora agatatoare parazita, deoarece nu isi cloceste ouale pe care le depune in cuiburile altor pasari.Sper ca te-am ajutat.Coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Completează Tabelul: Verbul aveam (nu) Sperie au Luat Modul Timpul Persoana (Tudor Arghe Numărul
Urgent Vă Rog !!!!!!!
4. Trei Numere Naturale Au Suma 162. Micşorând Cu 10 Jumătatea Primului Număr, Micşorând Cu 20 Jumătatea Celui De-al Doilea Număr Şi Micşorând Cu 30 Jumătatea C
Transcre Dint Ultimul Paragraf Al Textului, Un Predicat Exprimat Prin Verb La Conjuctiv Prezent
Ordonează Descrescător Produsele Perechilor De Numere:48 Și 34, 17 Și 83 ,25 Și 109 ,428 Și 17 ,72 Și 68 Va Rog Repede
Buna!îmi Poate Face Cineva Exercițiul 4? Este Acela Marcat Daca Aveti Cartea Este La Pagina 88
5 2 Lucrați În Perechi. Fiecare Elev Formulează Un Set De Trei Întrebări Ale Căror Răspunsuri Se Află În Textul Citat. Adresează Întrebări- Le Formulate Colegul
Construiti Acorduri T,SD,D In La , Fa #minor(3#), Mi Bemol Major, Do Minor (3bemoli) - .(̂ )
Alcătuiește Enunțuri În Care Verbele "a Desena" , "a Scrie ","a Cumpara "sa Fie La Modul Supin Și Sa Aibă Funcția Sintactica De Circumstanțial.
O Piesa De Cupru Aflata La 993 Kelvin Este Introdusa In Apa,avsnd Masa M1=1,75