RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-04-2016
Engleza
a fost răspuns
cum se rezolva exercițiul 9.helpp
Răspuns :
Kingandrew
Kingandrew
12-04-2016
2. she watchs she doesn't watch does she watch?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Tudor Este Pasionat De Chimie Dar Si Un Bun Pescar. Doreste Sa Afle Cati Electroni Sunt In Cele Zece Alice De Plumb Pe Care Le Foloseste La Pesciut . Arela Disp
Eu Spun Una , Tu Spui Multe: RAMURA ,NASTURE,CALATOR,PANA,PALMA,TREN.NR.2 EU Spun Una(unul),tu Spui Multe (multi): Ac,lac,tren,prosop,pana,cana,mura,cercel,scar
Va Rog Frumos,imi Trebuie Urgent O Compunere Cu Titlul "Regatul Florilor" ...Pleasee
Ce Insedamna Capilaritate
Indentificati-va Figurile De Stil Din Secventele:In Ochii Lui Trec Fulgeri De Cruda Razbunare;Ce Simpte Firul Ierbei Cind Coasa E Vecina?;Rrusinea-i O Rugina Pe
La Un Magazin S-au Adus 210 Kg De Ceapaq Acestea Au Fost Ambalate In Plase De Cate 3 Si 5 Kg Stiind Ca Au Fost Ambalate 50 De Plase Aflati Cate Plase De3 Si Cat
Un Ampermetru Indica Un Curent De 3 A. Citi Alectoroni Au Trecut In 2 Sec Pintro Sectiune A Circuitului Sau.?????
Cîți Centimetri Sint În 7 Metri 12 Kilometri 1 Kilometru 2 Kilometri? cîți Metri Sint In 40 Km 52km 2 Km 36 M 8km 219 Metri cîți Kilometri Sint In 8000metri 5
Contrageti Propozitiile Urmatoare:Cine Nu Deschide Ochii Deschide Punga.Dorinta Mea Este Sa-mi Restitui Tabloul.Parerea Ce Mi-am Facut-o Despre Tine Ramane Buna
Intr-o Cutie Sunt 481 De Bile Rosii,galbene Si Negre.bilegalbene Sunt Cu36 Mai Multe Decat Bile Rosii, Iar Bile Negre Sunt De3 Ori Mai MULTE DECAT CELE ROSII.