RO Study
👤
Val20032
Val20032
08-04-2016
Geografie
a fost răspuns
trib african cu o inaltime 1,5 metri
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
08-04-2016
Pigmei(este un trib aflat in centrul Africii, in jungle).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Sub Punctul A
Cât Costă Fiecare Floare Știind Ca: 2 Lalele...... 4 Narcise....... 2 Frezi...... 22lei 3 Lalele...... 1 Narcisa..........7 Frezi....... 35lei 5 Lalele.......5
Scrie, Pe Baza Textului, Intelesul Cuvantului Eroziune
Salut Imi Trebuie La Biologie Sa Fac Un Desen Cu Un Mesaj Puternic Contra Alcoolului Va Rog Sa-mi Dati Niste Idei Creative Despre Desen Sau Un Discurs De 3 Minu
O Treime Din Prețul Unei Cărți Reprezintă O Cincime Din Prețul Unui Penar Și O Zecime Din Prețul Unui Ghiozdan Calculează Cât Costă Fiecare Dintre Cele Trei Obi
Sonia A Cumpărat 5 Baxuri A Câte 6 Sticle De Apă Minerală Și 4 Baxuri A Câte 6 Sticle De Apă Plată.Cate Sticle De Apă A Cumpărat Sonia In Total? Rezolvă In Dou
Dacă Elevii Unei Clase Se Așază Câte Trei În Bancă, Rămân Patru Bănci Libere, Iar Dacă Se Așază Câte Doi În Bancă, Un Elev Rămâne Singur În Bancă Și Nu Rămân B
Sa Se Calculeze Aria Triungliului ABC Stiind Ca AB=2, BC=3AB Si M(unghiului B)=45°
Salut Imi Trebuie La Biologie Sa Fac Un Desen Cu Un Mesaj Puternic Contra Alcoolului Va Rog Sa-mi Dati Niste Idei Creative Despre Desen Sau Un Discurs De 3 Minu
Cum Adică,,read Music" Imi Puteti Explica? Dau Coroana