RO Study
👤
Ciftea
Ciftea
08-04-2016
Religie
a fost răspuns
ex 3 vă rog frumos ajutațimă îmi trebuie urgent
Răspuns :
Pao3
Pao3
08-04-2016
inseamna ca trebuie sa iti dai seama cine esti cu adevarat,sa accepti cine esti,sa nu lasi pe nimeni sa te schimbe decat in bine si vei fi implinit in viata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Urna Sunt 6bile Albe Si 4 Bile Rosii . Care Este Probabilitatea De A Extrage O Bila Rosie ?
Fie A Si B Lungimile Laturilor Unui Dreptunghi.Stiindca Perimetrul Dreptunghiului Este De 84 Cm,iar A Impartit La B Da Catul 4 Si Restul 2,afla Lungimea Fiecare
[tex]4+53* \sqrt{3}+ 7^{12}= [/tex]
Care Este Rolul Liniilor De Pauza In Secventa : ,,Cred Ca Imi Placea Sa Ascult Si Pentru Ca -acum Imi Dau Seama - Cu Noi Vorbea Foarte Putin Si In Graba.
Fie A Si B Lungimile Laturilor Unui Dreptunghi.Stiindca Perimetrul Dreptunghiului Este De 84 Cm,iar A Impartit La B Da Catul 4 Si Restul 2,afla Lungimea Fiecare
Piram Tr Reg VABCVO Perpendicular Pe ABCVO = 6 CmAB = 16 Radical Din 3 CmAM Perpendicular Pe BCAM = ?VM = ?A Totala = ?Volum = ? >??
Vreau Niste Fraze Impartite In Propozitii Pentru Clasa A 8-a. Vreau Multe! Sa Fie Si Subiective,predicative Nu Numai Propozitii Principale!
(X+1)(x-1)=x^2+5x+4 ?
Cand 2 Numere Sunt Prime Intre Ele? Ex : 4 Si 9
Redactati O Felicitare Pe Care O Veti Trimite In Urmatoarele Ocazii O Aniversare ,o Sarbatoare,o Reusita A Cuiva.redacteaza O Felicitare Adresata Doamnei Invata