RO Study
👤
Val3nt1n
Val3nt1n
07-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Care sunt speciile literaturii poulare?
Răspuns :
Madalinzink
Madalinzink
07-04-2016
speciile literare sunt: balada si doina
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginează Ți Următoarele Scenă Fratele Mai Mare Încearcă Să Își Facă Temele Și Se Enervează Din Cauză Că Sora Mai Mica Cultă Muzică Împreună Cu Prietenii Ei Cu
Cine Mă Ajuta Are Coroana Plus 30 Puncte!
O Portocala Cantareste Cat 2 Mandarine Iar O Gutuie Cat Doua Portocale Stiind Ca Cele Trei Fructe Cantaresc Impreuna 1050g Afla Cat Cantareste Fiecare Prin Meto
Aflati Cmmdc(cel Mai Mare Divizor Comun)al Nr: a)288 Si 1890 b)1890 Si 2268 c)450 Si 1300 d)112 Si 252 Pana La 12 Este Termenul Limita.Si Dau Coroana :))
Daca triunghiul ABC este Isoscel Cu [AB] Congruent Cu [AC], atunci Unghiurile alaturate Bazei Sunt.................................
In Două Cutii Erau 50 De Bomboane. După Ce Copii Au Consumat Din Prima 6 Bomboane, Iar Dina Doua 8, In Prima Cutie Au Rămas De 3 Ori Mai Multe Bomboane Decât În
Un Dreptunghi Are 2 Laturi Egale Cu 100 Cm Fiecare Celelalte Doua Sunt Egale Cu 60 Cm Fiecare. Care Este Suma Tuturor Laturilor?
Precizati Genul ,numarul,functia Sintactica Si Cazul Cuvintelor Din Urmatoarele Propoziti :Elevul Scrie Pe Tabla .elevul=Portocala Este Un Fruct Delicios Portoc
(60-40)÷10=60 Paranteză 60 Minus 40 Închidem Paranteza Împărțit La 10 Egal
Cati Copii Avea Emiliano Zapatata? Ajutați-mă Că Nu Am Găsit Răspunsul Nicăieri.