RO Study
👤
LARY1111111
LARY1111111
07-04-2016
Limba română
a fost răspuns
ANALIZATI CUVANTUL VOR FI
Răspuns :
DaianaTodean
DaianaTodean
07-04-2016
Vor fi : verb copulativ/predicativ , personal , mod indicativ , timp viitor simplu , pers 3, numar plural , forma afirmativa , conjugarea 4 , diateza activa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Ex Din Poză
Amparte Un Segment Cu Lungimea De 11 Cm An 3 Segmente Congruente Și 7segmente Congruente
Diferența Dintre Aria Totală Și Aria Laterală A Unei Prisme Patrulatere Regulate Drepte Este De 200 Cm², Iar Volumul Prismei Este De 600 Cm³. Aflați Latura Baze
Ajutorrr Repedeeeee Am Nevoie Repedeeee
2 Textul Uriașul Cel Nerăbdător Formulează Ideea Principală Și Ideile Secundare Pentru Fragmentul Marcat În Text Fragmentul Începe La Uriașul Începu Să Până La
Elmozdul E Az Ábrán Látható Lipinka És Ha Igen Merre ? Számítssal Indokolt A Választ Ig=10N(kg)
II. Completați Spațiile Libere Din Enunțurile De Mai Jos Cu Informația Corectă: 1. Din Categoria Cărbunilor Inferiori Fac Parte........și…. 2. Cele Mai Mari Zăc
SUBIECTUL Al II-lea Citiți, Cu Atenție, Sursa De Mai Jos: (30 De Puncte) "Manevrele Care I-au Permis Lui Ceaușescu Să Ajungă Prim-secretar Nu Au Fost Făcute Pub
1. Scrie Câte Trei Numere Raţionale Egale Cu Fiecare Dintre Numerele: Emalda A) 2,4; B) 3,1(3); AJUTOOOOR, MA INCHIS
Eseu Cu Titlul "beneficiul Practicării A Sportului" Scurt