RO Study
👤
Alex760
Alex760
07-04-2016
Biologie
a fost răspuns
De ce ploua mai des si maimult la munte?
Răspuns :
Mariagabriela2002
Mariagabriela2002
09-04-2016
La munte ploua mai mult si mai des pentru ca aerul este mai umed si este mai aproape de nori....CRED...
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Detereminati Numarul Divizorilor Urmatoarelor Numere Naturale:a) 72b) 225c)300Va Rog Explicati.
In Fraza : El A Fost /1sa Scrie La Tabla./2 ' Propozitia A Doua Este Predicativa?
Va Rog Ajutati-ma Urgent Cu O Problema Si Un Atasamentcate Nr. Naturale De 3 Cifre Impartite La 32 Dau Restul 6? Care Este Suma Lor?
2. Explica Rolul Virgulei In Secventa: Bine-ai Venit, An Nou!5. Transcrie Doua Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare, Prezicand Felul Acestora:Cna
Cum Vi Sa Parul Evaluarea?La Exercitul Ala Cu Rolul Virgulei Ce Ati Scris?Dau La Primul La Ala Cu Sinonime ; Eu Am Scrias Asa Este Bine : Fiindca - Deoarece pe
Salutare!Imi Puteti Spune Daca Am Facut Gresit Propozitia Predicativa?Am Scris Asa. El Era (predicat Nominal Incomplet)1/ Să Moară./2
Daca Diagonala Patratului Este Egala Cu 5 Cm Aria Este Egala Cu ?
Explică Rolul Virgulei În Secvenţa: Bine-ai Venit, An Nou!…
Intr-o Clasa Sunt 27 Elevi. Numarul Baietilor Reprezinta 80% Din Nr Fetelor. Cati Baieti Sunt In Clasa? Repede Va Rog! Poimaine Am Examen
Cum Se Spune Casa In Latina