RO Study
👤
Dddddddd1
Dddddddd1
06-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Povestea unui adverb
Răspuns :
Ironim24
Ironim24
12-04-2016
Este când însoţeşte un substantiv si se acordă cu el in gen, nr, si caz si are funcţia sintactică de A A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex 2 Dau Coroana Va Rog
12. Mă Gândesc La Un Număr. Din El Scad 9 Şi Obţin Cel Mai Mic Număr Impar De Două Cifdiferite. Care Este Numărul La Care M-am Gândit?
A)CCLX,CD,XCIX,LXXXIV,CCIXb)CCCLIX,MDLXIX,MCML73. Ordonează Crescător Numerele:c) Anul În Care Ai Intrat La Şcoală.Jumladate, Folosite O Singură Dată:Scrie Cu C
Caietul Elevului Pentru Clasa A III-a Va Rog Frumos Ma Ajuta Cineva ?
Pentru Fiecare Cuvant Precizeaza Ce Parte De Vorbire Reprezintă,mentionand"numarul,genul,persoana Si Timpul Unde Se Petrece .insula,frumoasă,au Plecat
Dati Exemple De Traditii Laice
Am Nevoie De 1 Scrie Sinonime Pentru Cuvintele Indârjit Suav Miraculos Intuziasm 2scrie Anonime Pentru Cuvintele Plictisitor Smerinie Moale Canicula 3 Alcatuies
Avec Laquelle Des Affirmations Suivantes Êtes-vous D’accord ? Dites Pourquoi. - À L’école On Me Respecte. - À L’école On Me Traite Comme Si J’étais Un Enfant. -
A={0,1,2,3} B={2,3,4} Se Cere A \ B ; B\A ; A Reunit Cu Multimea Vidă ; B Reunit Cu Multimea Vidă Si A\ Multimea Vidă ...ma Poate Ajuta Cine Av Va Roog
1. Citeşte Textele Următoare, Apoi Scrie Tipul Fiecarui Text. Afost Odata Ca-n Povesti,a Fost Ca Niciodata,din Rude Mari Imparatesti,o Prea Frumoasa Fata