RO Study
👤
Svetlanai1986
Svetlanai1986
06-04-2016
Limba română
a fost răspuns
insusiri cuvintului ger
Răspuns :
Ioanan11
Ioanan11
06-04-2016
Frig,ninsoare,vijelie,îngheț..
Answer Link
Diux
Diux
06-04-2016
ger frigoris
ger geros
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati-ma Va Rog Sa Alcatuiesc Propozitii Cu urmatoarele Cinci Cuvinte.Dar In Franceza!1)Participer a2)Avoir Un Penchant Pour3)La Vie Sociale4)Avoir Un Faible
VA ROG ROLUL APEI IN CELULA URGENT INFORMATIE
Scrieti O Fraza Slogan Pentru Panoul Dat ( Panoul Este Imaginia Google)
King Alfred's ........ Was England. He..................... In The 9th Century.During His...........alfred Wanted To Educate His People. He Invited ......... To
Importanta Diversitatii Formelor De Locomotive In Viata Iepurelui...?????ajutatima Varog
Tradu Propozitiile1 Eu Merg La Magazin2 El Si-a Facut Treaba3 Nu Are Nimic De Facut4 Imi Pare Rau Pentru Toate Lucrurile Care Ti Le-am Facut5 Abajurul Este Un D
Cum Se Spune In Franceza ,,Imi Place Sa Petrec Timpul Liber Cu Prietenii,nagivind Pe Internet,privind Filme Horror Si Multe Altele''?
"numiti Limbile Pe care Le Putetiauzi In Comunitatea Dvs. (la Scoala In Localitate , transport Public) Explicati Succint Cauzele Utilizarii Acestor Limbi"
Calculeaza Cite Secole Si Decenii A Durat Epoca Moderna
Selectati Din Sirul Prppus Puterea De Marime A Microscopului Care Va Permite Studierea Bacteriilor Cu Diminsiune De 1,2um,daca Se Stie Ca Limita Vizuala A Och