RO Study
👤
Ajutator2
Ajutator2
06-04-2016
Geografie
a fost răspuns
spuneți.mi rauri din podisul dobrogei
Răspuns :
IGeo
IGeo
28-08-2021
Răspuns:
Râuri din podișul Dobrogei:
Telița
Taița
Slava
Casimcea
Lacuri din podișul Dobrogei:
Tașaul
Techirgiol
Siutghiol
Corbul
Tuzla
Answer Link
ChatMarron
ChatMarron
28-08-2021
Telița,
Casimcea,
Slava.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Consultă DEX-ul Pentru A Afla Sensurile Cuvântului „carte".Construiește Enunțuri Cu Fiecare Sens Şi Notează-le În Caiet.
Subliniază Pronumele Și Precizează Funcția Sintactică Am Ascultat-o Ieri.Le-am Dăruit Cărți.I-am Întâlnit În Parc.Nu Le-am Cercetat Cu Atenție. V-a Telefonat
Redactati Un Eseu În Care Să Sintetizati Viziunea Argheziană Asupra Genezei În Cele Trei Poezii Studiate Din Ciclul "Tablouri Biblice"; Respectați Următorul Pla
Vara, Când Este Foarte Cald, Suportăm Mai Ușor Căldura Dacă Aerul Este Uscat Decât Atunci Când Aerul Este Cald, Însă Umed. De Ce?
Fill In What (a, An) Or How
5 Exemple De Lanturi Trofice Si Una Sa Fie Explicata Va Rog Luni Dau Test.
2. Care Dintre Vocalele Limbii Române Nu Există În Limba Modernă Pe Care O Studiezi?3. Transcrie În Caiet Cuvintele Broască, Floare, Guasă, Ierarhie, Mâine, Nea
Analizează Și Pune In Discuție Următoarea Afirmație: Copiii Au Nevoie De Cultură Și Artă Încă De La Vârste Fragede. (maxim O Pagină). DAU COROANA Va Rog Mult!!
Un Teren Agricol Are Forma Unui Triunghi Oarecare. O Latura Este L=20m, Iar Înălțimea H=5m.Sa Se Calculeze Aria.
Completează Următorul Tabel:Cuvânt Număr NumărVocale Consoane Semivocalelitere Sunetegeamantaniepuretaxiocheancernealăploaie