RO Study
👤
2005mary
2005mary
06-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Defintia la ,,mit''.
Răspuns :
Ninubibu
Ninubibu
06-04-2016
Mit- povestire din lumea sacrului, a zeilor si eroilor destinat sa explice originea lumii si a fenomenelor ei, originea. Nu uita de multumesc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Ofer Coroana
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri In Care Sa Iti Exprim Opinia Despre Semnificatia Moralei Din Fabula Talharul Pedepsit De Tudor Arghezi. Urgent , Va R
Diferenta A Doua Numere Este Cu 24 Mai Mica Decat Suma Lor Daca Se Imparte Suma La Diferenta Lor, Se Btine Catul 4. Aflati Numerele. Multumesc
Un Romb Are O Diagonală De 12 Cm Şi Cealaltă De 16 Cm. A)Rombul Are Aria....... 0,5 P B)Perimetrul Rombului Este.......
Transcrie Doua Cuvinte Apartinand Campului Lexical: a)al Formelor De Relief........................... b)al Unui Anotimp.......................... c)al Insusiri
Problema 8 . Mie Imi Da Ca Ar Fi 11.2 L Aer , 1,08 G Apa Si 0,04 Moli CO2 , Dar La Sfarsit E 0.784L Aer . Nu Inteleg ,unde Gresesc ?
Care Este Suma Nr. Naturale Care Impartite La 7 Dau Catul 12?
Ajutati-ma , Va Rog! In Propozitia "Eleva Cea Noua Are Un Nume Frumos" Adjectivele Sunt In Cazul ...si ... Eu Nu Am Gasit Decat Cazul ACUZATIV... Care Sa Fie C
Te Afli Pe Crestele Insorite Ale Muntilor. Redacteaza O Scrisoare Scurta Prietenilor, In Care Sa Le Prezinti Frumusetile Muntilor."
La Ce Grad De Comparatie Se Afla Adjectivele Din Enuntul:ce Dimineata Frumoasa!