RO Study
👤
Maria145
Maria145
06-04-2016
Matematică
a fost răspuns
0,84inmultit0,001=?
cit este?
Răspuns :
Pepsi44
Pepsi44
06-04-2016
=0.00084
sper ca te-am ajutat
Answer Link
De45
De45
06-04-2016
0,00084 , calculeaza si tu pe un calculator :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Fie O Punctul De Intersecţie A Diagonalelor Dreptunghiului ABCD. Aflați Lungimea Diagonalei AC Ştiind Că BO = 6 Cm.
Este FOARTE URGENT!!!!!!!!!!! VĂ ROG FRUMOS AJUTAȚI MĂ!!!!!!!!!! DOAR 4 5 6 SAU CARE LE ȘTIȚI!!!!! ORICE RĂSPUNS ESTE BINEVENIT!!!!!!!!!!!!!!!!!
Utilizează Sursele Pentru A Argumenta Într-un Text Coerent Afirmația : Dezvoltarea Științei Și Tehnicii Schimba Realitățile Din Viața Cotidiană In Societatea In
) 3. Determină Tipul De Rimă După Poziția În Strofă, Completând Tabelul. Exemple „Noaptea-i Albă, Luminoasă, Ceru-i Boltă De Opal. Toată Zarea-i Scânteioasă, To
Comentați Figurile De Stil Din Strofa Aceasta : Ursan Năval S-aruncă În Neagra Tătărime, Croind O Pârte Largă Prin Deasa Ei Mulţime. Sub Mână-i Buzduganul, Unea
Elle Sont Arrivés: Aller, Venir, Monter, Finir ,lire , Regarde ,verbe De Conjugat La Le Passé Comparé Vă Rog Nu Prea Mă Descuc Cu Franceza Mai Mult Engleza Mar
In Clasaa 3 Numărul Fetelor Este Cel Mai Mic Număr Număr Par De Doua Cifre Mai Mare Decât 10 Iar Numărul Băieților Este Dublu Numărul Fetelor Care Este Numărul
Comparati Urmatoarele Nr Naturale 3¹⁴×5¹⁵,15¹⁵
Exercițiul 15 Va Rog! Dau Coroana
URGENT! DAU PUNCTE MULTE!