RO Study
👤
TheRubikCube
TheRubikCube
06-04-2016
Limba română
a fost răspuns
10 exemple de onomatopee
Răspuns :
Chrissa004
Chrissa004
07-04-2016
miau-miau
ham-ham
mac-mac
ga-ga
fâş-fâş
tic-tac
buf
hop
cioc
poc
daca te.am ajutat ai putea sa imi adaugi cateva puncte plzzzzx.Abia am instalaat brainly
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniază Cu O Linie Adjectivele Fără Grade De Comparaţie Din Seria Următoare: ●înalt, Cuminte, Principal, Enorm, inferior, Mort, Voioasă, Gri, Acvatic,
Rezultatul Operației De Adunare Se Numește Diferență Sau Sumă
Care Numere Sunt Pare( Cu Soț).
Alcatuieste Cate O Propozitie In Care Sa Existe Atribute Adjectivale Exprimate Prin Adjective Pron. Negative In Nominatic,acuzativ,genitiv,dativ
Determinati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Știind Că Acestea Sunt Exprimate Prin Trei Numere Naturale Consecutive. ȘI într-un Triunghi ABC Se Cunosc Măsuri
Caracterizaţi, Pe Scurt, O Singură Unitate De Relief, La Alegere, Dintre Grupa munţilor Apuseni Şi Podişul Moldovei, Precizând Următoarele: A. Limite; B. subdiv
Densitatea Lemnului Este De 0,5g/cm3. Calcutati Volumul A 15 Kg De Lemne.(transformati 15 Kg In G) Am Nevoie Neaparat Si Cat Se Poate De Repede
-" Rezolvati Ecuatia |4x - 3|+ |6 - 8x|= 51, Unde X E Z.
Cine Ma Ppate Ajuta La O Promblema Scrie Fractia 6/8 Ca Suma A De Doua Fractii Diferite De Trei Fractii De Doua Fractii Identice
Identifica 2 Verbe Predicative Din Textul Colega Mea,Ilinca,este O Fata Drăguță Si Foarte Grijulie Cu Felul Sau De A Se Îmbracă. A Rămas Același Copil Naiv, Par