👤
Teddy98
a fost răspuns

1)Interpretati in clasa ,cu ajutorul colegilor ,rolul unui reporter care ia interviuri unor oameni ,pe strada despre intrarea Romaniei In NATO.Alcatuiti in prealabil un scurt chestionar si apoi faceti o statistica a raspunsurilor (opinii indiferente ,favorbile si nefavorbile..... 2)Ce vreti sa deveniti in viata? Argumentati-va punctul de vedere.(AVOCAT EU) 3)Descrieti un model uman reprezentativ pentru. varstra si pentru opttiunile voastre personale.Argumentati-va alegerea. 4) Alcatuiti in cadrul colectivului clasei o miniredactie pentru realizarea unei reviste ,care sa aiba ca specific problemele varstei voastre.In cadrul acestei reviste realizati o rubrica de interviuri ,prin intermediul careia elevii sa-si poata exprima gusturile ,opinile,intentiile si proiectele de viitor. Repede

Răspuns :

1. Rolul unui reporter este acela de a discuta deschis subiectul cu persoana respectiva si ai afla opinia lui personala asupra subiectului.
2. Nu imi pasa de ce vrei tu dar eu fac cu scriitor .

Imi doresc sa devin in viata scriitor. Mi se pare minunat sa creez o lume speciala numai pentru cititorii mei iar actiunile personajelor sa ii inspire in viata de zi cu zi.

3. la 3 te gandesti si tu ca nu stiu ce sa zic . O sa scriu ceva da nuj daca e bine

JOHN GREEN ESTE UN MODEL PENTRU MINE.Cartile lui ( Sub aceeasi stea , Orase de hartie , Cautand-o pe Alaska) sunt scrise superb . Pur si simplu nu poti sa le lasi din mana . Personajele fabricate de el ( ex : Hazel Grace , Alaska Young , Augustus Waters ,Margo Roth. ) ma inspira in fiecare zi prin actiunile si gandirea lor .
Imi doresc sa ajung un expemplu ca si John Green . Waiii ce frumos am scris.

4. INTERVIU cu elevul Tatsumi ( nume random )
-Crezi ca ar fi mai bine daca am avea mai multe ore de sport ?
-Desigur . Sportul este bun pentru sanatatea noastra , pentru fizicul si mentalitatea noastra . In opinia mea ar trebuii cam 4 ore de sport pe saptamana .Sportul o sa ne ajute ca pe viitor sa ne dezvoltam mai frumos si vom fi mult mai activi.
-Multumesc pentru opinie Tatsumi
-Cu placere !
I don't know . Sper ca e bine ..te mai gandesti si tu daca nu iti plake . pwp . :))