RO Study
👤
Meri4
Meri4
06-04-2016
Limba română
a fost răspuns
ex 20 va rogg repede de tot
Răspuns :
Buru9
Buru9
06-04-2016
Eu cred că este al punctului a
Answer Link
Lucan1
Lucan1
06-04-2016
Cred că e A s-au D sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exprima In Hectare:A) 700dam(la Patrat)+0,3km(la Patrat)+2500m(la Patrat)=
Scopul Si Argumentul Neincalcarii Dreptului La Joaca A Copilului ❤️❤️❤️❤️va Rogggg Cat Mai Repede❤️❤️❤️❤️
Multtumesc Anticipat, :)
Aaaaaajjjjjjjjjjjjuuuuuuuutttttttttooooooorrrrrrrrrr ! Alcatuiti Cate O Preopozitie Cu Cuvintele Sai Sa-i Nai Na-i Ia I-a Sar S-ar
Prin Clorurarea Fotochimica A Metanului Se Obtine Un Amestec De Clorura De Metil, Diclorometan, Cloroform Si Metan Netransformat In Raport Molar 4:3:2:1. Pentru
Descrie Elementele Caracteristice Ale Planetei Terra, Precizand: a)forma, b)numele Satelitului Sau Natural, c)miscarile Pe Care Le Efectueaza.
2x+4=-10 x=? Pls, Ajutor!!!!!
Suma A Trei Nr Este 776.Primul Nr Intrece Cu 12dublul Celui De-al Doilea Nr,iar Nr Al Treilea Este Egal Cu Suma Primelor Doua.Care Sunt Numerele?.
Asezati In Ordine Urmatoarele Sărbători : ÎNVIEREA Domnului, Sfântul Andrei, Ziua Copilului, Anul Nou, Intrarea Domnului In Ierusalim, Pogorârea Sfântului Duh,
Imi Poate Spune Si Mie Cineva Cauzele Celui De Al Doilea Razboi Mondial Ca La Test Eu Am Scris Asa:1.reinstaurarea Serviciului Militar2.remilitarizarea 3.aliant