RO Study
👤
RoxyFoxy9
RoxyFoxy9
06-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog rezolvati asta (a:4+4:14)+2*10=20
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-04-2016
=(a:8:14)+20=20 =(a:8·14)+20=20 =(a:112)+20=20 =a:112-20=20 =a:92=20 = nu da inseamna ca nu e bine copiat exercitiul imi pare rau cat nu stiu săi fac da ar pana acum sunt sigur că e bine dar.nu daa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Da Un Enunt In Care Cuvantul ''i''sa Fie Pe Rand Pronume Personal Verb Copulativ Verb Predicativ
1.Solutia Rationala A Ecuatiei X -2 Supra3=1 Supra 2-x2.Media Aritmetica A Nr.radical Din 2+1 Si 1 Supra( Radical +1)
Va rog Ajutor Cum A Influentat Cursul Istorii Otto Von Bismarck?.... Ajutorrrrrrrrrrrrrrr
In Triunghiul ABC, DE || AC ; BE=6cm ; EC= 8cm ; D Apartine AB ; E Apartine BC. Aflati AD/AB.
Citeva Ideii Va Rog MultDragostea Se Naste In Priviri, Creste Pe Buze Si Moare In Lacrimi.
O Propozitie Cu Cuvintul "throw" La Timpul Future Simple
Semiperimetrul Unui Triunghi Cu Lungimile Laturilor De 60 Cm , 120 Cm Şi 100 Cm Este . . . Cm . Vreau Rezolvarea Completă , Altfel Răspunsul Va Fi Şters . ^^Mu
Acasa Am Un Perus(papagal).Azi A Zburat Prin Camera Si S-a Lovit De Oglinda,televizor Si Geam Iar Acum Pare Cam Moale.Ce Sa-i Fac Ca Sa Fie Mai Vesel?
Un Text Va Rog De 10 Rinduri Tema Lectura
O Propozitie Cu Cuvintul "throw" La Timpul Future Simple