RO Study
👤
Andi52
Andi52
06-04-2016
Limba română
a fost răspuns
text felicitare addresses bunicilor de paste
Răspuns :
Pysy7
Pysy7
06-04-2016
Cu ocazia sărbătorilor de Paște , vă doresc multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor. Cu drag a voastră nepoată ...Maria.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vrea Si Eu O Compunere La Uramatoarele Versuri O stelelor Nici Voi Naveti In Drmul Vostru nici O Tinta Dar Poate Tocmai De Accea Cuceriti Nemarginirea?
Intr-o Clasa Sunt 35 De Elevi, Fete Si Baieti. Daca Din Clasa Pleaca 6 Fete Si Vin 7 Baieti, Atunci Numarul Fetelor Ar Fi Jumatate Din Numarul Baietilor.UrgenTT
Ecuatie De Gradul 2x(x+1)(x+2)(x+3)=24
O Progresie Geometrica Are Primul Termen 14 , Iar Al Doilea Termen -42 . Ratia Acestei Progresii Este : A.28B.-28C.-54D.3E.-3F.56
Sall Cine Ma Poate Ajuta. Vreau Si Eu O Cumpunere Adresata Unui Prieten Ca Si Cand M-as Fi Mutat Intr-un Oras Nou. Sa Fie Putintel Mai Lunguta . Uitati Cerinta.
Din Banii Pe Care Ii Are Mihai Cheltuieste Intr O Zi Jum.din Suma ,a Doua Zi O Treime Din Rest Si Ii Mai Raman 24 Lei . Ce Suma A Avut La Inceput /? CINE MA POA
O Progresie Geometrica Are Primul Termen 14 , Iar Al Doilea Termen -42 . Ratia Acestei Progresii Este : A.28B.-28C.-54D.3E.-3F.56
Determinati:a)N Reunit Zb)N Intersectat Zc)N Intersectat Qd)N Reunit Qe)N Reunit Z-f)N Intersectat Rg)N Reunit Rh)Z* Reunit Qi)Q Intersectat Zj)Q Minus Rk)Z Min
Aflati Numarul Natural ''a'' Stiind Ca Dublul Sumei Dintre Sfertul Lui Si A Este 20.
Am Si Eu Nevoie De Ajutor !! Indica Cel Putin 5 Expresii/locutiuni In Care Sa Intre Cuvantul Loc . Ms