RO Study
👤
Eeeeee1
Eeeeee1
06-04-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
în ce an s-a lansat melodia 99 ballons
Răspuns :
PrințeșikFluture1
PrințeșikFluture1
06-04-2016
Melodia „ Balloons „ de Goldfinger s-a lansat în anul 2000.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Precizează Cazul Şi Funcţia Sintactică A Pronumelor Personale Din Enunţurile: A) El Nu Ştiuse De Hotărârea Luată. B) Nu-l Văzuse Nimeni Aşa De Încordat. C) C
Povestirea Legendei Tezeul Și Minotaurul
* Ce Va Reprezenta Pentru Fiul Cel Mic Ziua În Care Va Reuşi Să Audă Povestea Lutului? *Va Reuși Fiul Cel Mic Să Învețe Meşteşugul Olăritului? Ce Face Feciorul,
Va Rog Ajutați-mă La Ex. 4, 5, 6, Și 7‼️ Dau 65 De Puncte! Îi Foarte Urgent!
Fie Un Triunghi ABC Cu A=80°și B=40°.Punctul H Este Ortocentrul Triunghiului ABC Si BH ^AC ={M} ,AH^BC={N},CH^AB={P}.Determina Masurile Unghiurilor ABM;BMC;ANC;
Împărțind Pe Rând Numărul Natural N La 15 Și La 20 Se Obțin Resturile 7 Și 12.a) Numărul Natural N Poate Fi 292?b) Suma Cifrelor Celui Mai Mare Număr Cu Această
Analizați Substantivele a. Am Spart Paharul Din Neatentie. b. Munceşte Cu Plăcere Pentru Întreținerea Familiei. c. Săptămâna Trecută, Am Mers la Munte Pentru
5 Kg De Roşii Costă Cu 16 Lei Mai Mult Decât 3 Kg De Roşii. Cât Costă 8 Kg De Roşii?
IV. Scrie Câte O Intrebare Care Să Înceapă Cu: Cine? Ce? Cum? Când?
In 15, Maria Are Cu 67 Lei Mai Mult Decât Andreea. Dacă Suma Mariei S-ar Împărţi La Suma Andreei S-ar Obţine Câtul 3 Şi Restul 11. Câţi Lei Are Fiecare Fată?