RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Aratai polisemia cuvantului a merge.
Răspuns :
Ssofia80
Ssofia80
20-10-2014
Maria merge la mare.
A mers acel joc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. identificati Complemetele Circumstatiale De Loc Din Textele De Mai Jos Si Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima : Dodata , I S-a Parut Ca Una A
Un Trapez Isoscel Are Lungimile Bazelor 18 Cmm si Respectiv 30cm, Iar Lungimile Lat. Neparalele=10cm. Calculati: A)lungimile Diagonalelor
As Vrea Si Eu Sinonime Pentru Cuvantul ,,BALDABAC''
Intr-un Vas Avem 8 Mol De Nitrogen , In Alt Vas Avem 4,8184x10la 24mol De Hidrogen.Intrebare : Dintre Cele Doua Vase Care Are Masa Cea Mai Mare De Gaz?
La Ce Fenomen Fizic Se Refera Zicala "Apele Limpezi Sunt Adanci"?
Am Nevoie De Ajutorul Vostru!!!!!trebuie Sa Calculez (4-[tex] \sqrt{3} [/tex])([tex] \frac{-3+4 \sqrt{3} }{3} [/tex]) Si Sa-mi Iasa 8+[tex] \sqrt{3} [/tex] Numa
Faceti Analiza Morfologica Si Sintactica A Subst Din Enunturile: -Am Gresit Fata De Prietenul Meu. -Vreau Bicicleta Prietenului Meu.
AJUTOR LA PROBLEMA URGENT!AFLATI SUMA NUMERELOR FORMATE DIN ZECI SI UNITATI,FOLOSIND NUMAI CIFRELE 2,5,8.
Rolul Profesorului In Formarea Elevului
O Coarda De Nailon Avand Lungimea De 50m, Se Alungeste Cu 1,5m Sub Actiunea Greutatii Unui Om Cu Masa De 80kg. Determinati Modulul Lui Young Pentru Nailon, Stii