RO Study
👤
Nustiu40
Nustiu40
05-04-2016
Matematică
a fost răspuns
rezultatulcalculului 12,5:0,5 este egal vu
Răspuns :
Maniggas
Maniggas
05-04-2016
Raspunsul la exercitiu : 12,5:0,5= 25
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Spun Cum Imi Voi Petrece Vacanta De Vara .:* :*
Cazul Cuvintelor: Noastra Lui Ahil Cea Batrana Care Putina Toate Minuni In Vremea Noastra Nu Vaz A Se Mai Face... Si Caii Lui Ahile,care Proorocea... Incepu Sa
1.Determinati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=542. -ll- prime A Si B stiind Ca 7a+16b=943. -ll- Prim
Diferenta A Doua Numere Este 600.Sfertul Primului Numar Este Cu 50 Mai Mare Decat O Treime Din Al Doilea Numar.Care Sunt Numerele?
Scrie Toate Numerele Naturale De Doua Cifre Distincte Care Se Pot Forma Cu Ajutorul Cifrelor 2,6,8
Vreau Si Eu O Compunere De 10 Randuri In Care Sa Spun Cum Imi Voi Petrece Vacanta De Vara .:* :*
Problema Grafica(cu Desen) Cls A Treia : Doi Copii Isi Numara Bananele Primite.Primul Zice:da-mi 3 Banane De La Tine Pentru A Avea Si Eu Cat Tine.Celalalt Ii Ra
Care Este Lungimea Unei Benzi De Magnetofon Daca Ea Se Ruleaza Cu Viteza Constanta De 10 Cm/s De Pe O Rola Pe Alta, Timp De 1,5h ? Cat Timp Dureaza Auditia Benz
1.Determinati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=542. -ll- prime A Si B stiind Ca 7a+16b=943. -ll- Prim