RO Study
👤
Teodorateo3
Teodorateo3
05-04-2016
Limba română
a fost răspuns
1 si 5 va rog,dau coronita!
Răspuns :
Deiu27
Deiu27
05-04-2016
De la CV Cana( cu sufix) Curte( sufixul icica) De la a trage CV nebuni ( prefix) De la a câștiga ( sufix) Celelalte nu stiu ce sens are în text Și la 5 trebuie să știu ce sens are în text. Atata pot să te ajut.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgentt Va Rogg ....compunere Narativa As Aiba Morala Proverbului Buturuga Mica Rastoarna Carul Mare
La O Gradinita Sunt 33 De Bicicelete Si Triciclete.In Total Au 85 De Roti.Afla Cate Biciclete Si Cate Triciclete Sunt La Gradinita.
1.Scrie Doua Expresii În Care Sa Se Regăsească Cuvantul: Pământ 2.Construiti Doua Enunțuri În Care Sa Folosești Cuvintele Unde (roiuri De Unde Rasarind) Și Tort
Solutia Reala A Ecuatiei X-13=8 Este Egala Cu??
Analizati Mi Cuvantul 'o Mila' Din Propozitia : "Am Mers O Mila "
Explicatimi Va Rog Cu Ajutorul DEX-ului Sensul Cuvintelor solitar- zenit- cring- epigraf-
Sa Se Calculeze Cos ( 180 - X) Stind Ca Cos X = 1/x X Apartine ( 0grade; 90 Grade). As Dori Rezolvarea Acestui Exercitiu Si Explicarea Lui. Multumesc
Definitia Ucrainei ?
O Sa Plec In Vacanta Cu Parintii Mei Sa Vad Ce N-am Mai Vazut Ce Fel De Propozitii Sunt
Dau Coronita 1)aflati Valoarea Functiei F:R-R, F(x)= √x,pentru Valoarea Argumentului 841 2) a)scrieti Formula Care Exprima Dependenta Vitezei V De Timp T, Find