RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-04-2016
Limba română
a fost răspuns
analizati cuvantol favoare
Răspuns :
Avram11
Avram11
05-04-2016
Favoare-subst comun,nr.sg,genul feminin.
Answer Link
Mihaifulga
Mihaifulga
05-04-2016
Favoare - subst, simplu ,comun, g feminin, nr singular , pers 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Propoziţie Subordonată Predicativă Introdusă Prin Pronumele Elementul De Relaţie "ce" . Ştiu Că E Cam Aiurea , Dar Am Nevoie De Puţin Ajutor :)
They Heaven`t Got... Grendchildren.Ce Lipseste???
1. Un Elev Citeste O Carte In 3 Zile: In Prima Zi Citeste O Treime Din Numarul Toral De Pagini, A Doua Zi Jumatate Din Numarul Paginilor Ramase Si Inca 10 Pagin
Complete The Answers To The Problems In Tow Different Ways, Using These Verbs.remplace , rewind , Returne ,expand ,cleanexemple: think The Battery
A+b+c=45a>c De 3orib<c De 2 Ori------------------a=? B=? C=? Va Rog Faceti Problema Cu Desene,segmente , Adica Prin Metoda Figurativa!
[tex] \frac{x}{y}= \frac{7}{9} \frac{5x+2y}{2x-y}=?[/tex]. Ştiu Primul Pas: Se Scrie X În Funcţie De Y: X=[tex] \frac{7y}{9} [/tex]. (Din Proprietatea Fun
Catul A Doua Numere Este 5.Diferenta Lor Este 148.Care Sunt Cele Doua Numere ?
După Modelul "a Fi Cu Ochii În Patru" ,scrie Alte 3-4 Expresii Având În Componenţă Numerale.
În Textul "În Casa Mea Bunicul Vasile Si Bunicuţa Maria Erau Pomeninţi Zilnic .... Exista Vreun Atribut Apozitional ? E URGENT !
Imi Puteti Spune Cate Ceva Despre Reflexe? De Tot Felul:de Aparare, Conditionate, Neconditionate Si Unde E Sediul Lor. Multumesc Anticipat.. Daca Se Poate Cum S