RO Study
👤
Sebastianiclenzan
Sebastianiclenzan
20-10-2014
Limba română
a fost răspuns
Propozitii cu complement
Răspuns :
Crissnm
Crissnm
20-10-2014
Ana imi pare rau,dar ma v-oi duce la Ioana asta seara. complementul este La Ioana raspunde la intrebarea unde? incotro?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Transformă Substantivele Date În Adjective, Urmând Modelul. copil - Copilăresc • Inteligenţă • Lumină • Putere • Aur Am Nevoie De Ajutor
Menționează, În Câte Un Enunț, Tiparul Textual Identificat În Fiecare Dintre Fragmentele De Mai Jos:
15 Adaugă Cuvinte Pentru A Dezvolta Propozițiile: Fulgii Cad. • Sania Alunecă. • Sclipesc Stelele. • Copiii Sunt Fericiţi.
Ve Rog C Si D Am Nevoieeee Plzzzz
Mos Craciun A Luat Din Castron 20 De Fursecuri Si Le-a Pus In Sacul Sau, Restul Fursecurilor Le-a Împărțit Cu Cei 2 Copii La Care Venise Cu Cadouri, Fiecare Din
Câte Litere Și Câte Sunete Au Cuvintele Chiorul,face,chimistul? Repede Dau 15 Puncte
Buna As Vrea Si Eu Rezolvare Exercitiului Va Rog!!! CAT MAI REPEDEEEE!!!! VA ROG OFER 25 PUNCTE SI COROANA LA RESPUNSUL CEL MAI RAPID!!!!!!!!!!!!!
Conjuca Verbul ,,a Bea” La Perfect Simplu Și Mai Mult Ca Perfect
Donne Les Mots Entiers. Tu Peux Consulter Le Dictionnaire. 2. Demain, J'ai Deux Heures De Maths Et Une Heure De Géo. 3. Aujourd'hui, J'ai Une Heure De Gym Dans
Aflați Numerele Reale M,n,p,m>0,E(x)=(mx+n)2+p.E(x)=x2+6x+10