RO Study
👤
Nicoletalove
Nicoletalove
20-10-2014
Informatică
a fost răspuns
Ce inseamna sterefonica ?
Răspuns :
Emil1234
Emil1234
20-10-2014
Stereofonia este procedeul de inregistrare si de redare a sunetelor !
Answer Link
Alexuta2001
Alexuta2001
20-10-2014
Sunetul stereofonic este redarea sunetului pe 2 sau mai multe canale audio independente printr-o configuratie simetrica de boxe.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma...Vreau Si Eu Comentariul Poeziei "Stogul" De Paul Mihnea....sau Macar Tema, Mesajul Si Ideile Principale Mersi Anticipat...:*
Buna Ziua,Avem De Facut Carticica Patrula Eco, Mediul Asa Cum Imi Place Mediul Asa Cum Nu Imi Place Cele 12 Luni Ale Anului.Va Rog Sa Ma Ajutati De Unde Sa I-au
Stiind Ca 12 Stilouri Si 6 Pixuri Costa 72 Lei.Cat Costa 4 Stilouri Si Doua Pixuri?
Tatal Lui Emi are 28 Ani.peste 2 Ani El Va Fi De 6 Ori Mai Mare Decat Emi.cati Ani Are Emi?
Stiind Ca 4 Stilouri Si 5 Pixuri Costa 50 Lei. Cat Costa 8 Stilouri Si 10 Pixuri ?
Rezolvati :√2x+√2-x=2-√2
Alcatuiti Si Rezolvati O Problema Dupa Desenul Dat:|----------||----------|----------|----------| si Impreuna Sunt 90 |----------------
Realizeaza, In 8-10 Randuri , Descrierea Unei Zile Din Anotimpul Tau Preferat Cu Urmatoarea Incheiere: A Fost O Zi Incantatoare! P.S: Anotimpul Meu Preferat Est
Modul De Viata Al Cucilor
GEOMETRIE!! Cum Putem Trasa Pe Un Teren O Linie Dreapta Intre Doi Plopi Avand La Dispozitie O Sfoara Prea Scurta?