RO Study
👤
Blondu2007
Blondu2007
05-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Reclama despre ursul pacalit de vulpe
Răspuns :
Smecherul45
Smecherul45
05-04-2016
Aici in direct anunt cea mai interesanta poveste din anul 2011 este Ursul pacalit de vulpe vo recomand la toti sa o cititi sa o priviti si sa ne spuneti parerea voastra.Multumesc!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. În Figura Alăturată, A, B Şi C Sunt 3 Puncte pe Cercul De Centru O Şi M(AB) = 22°30'. Dacă OC Este Mediatoarea Segmentului (AB), atunci Măsura Arcului Mic B
Suma A Doua Numere Este 45. Sa Se Afle Cele Doua Numere Stiind Ca Dublul Primului Numar Este Mai Mare Cu 5 Decat Triplul Celui De Al Doilea. Va Rog Sa Ma Ajutat
Stabileste Valoarea Verbului A Fi In Enunturile: Marioara Mi-a Adus Un Plic, Pe Care Era Adresa Mea.Sunt Tulburata De Parcă Eu Aș Fi Îndrăgostită De El, Si Nu D
Intr-un Text De Minimum 100 De Cuvinte, Demonstreaza Ca Textul Preșul De Ioana Pârvulescu Este Unul Narativ.este Urgent Am Nevoie De Ajutor!!!!dau Coroana
{0,(3):0,(6);0,1(6)} Și {0,5; Z;t} Aflati Z,t Din Proportionalitate Directa
Va Rog Puteti Sa Feceti Pe 12
Aici E Poza La Intrebarea Anterioara
67,2 Amestec De Etan Si Etena Reactioneaza Complet Cu 2 L Solutie HBr 1 M. Aflati Compozitia In Procente De Moli A Amestecului.
Transfomati :2 M ³ = ? Cm ³ 2,2 Kg =?g=?mg. 9,8 G/cm ³ =? Kg /m³
Hei !Rescrie Propoziția Următoare ,astfel Încât Predicatul Verbal Să Fie Exprimat Printr O Interjectie Predicativa: Vino La Mișcare! . Ms!