RO Study
👤
Galiusa99
Galiusa99
04-04-2016
Limba română
a fost răspuns
porverbe la scaldat
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-04-2016
"Coborâm si nu coborâm în același râu, suntem și nu suntem"
Apa trece, pietrele rămân.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să O Caracterizezi Pe Florita, Personajul Din Textul 1. În Redactarea Caracterizării, Vei Avea În Vedere:
Am Nevoie De Raspuns Repede Si Dau Coroana!
Completati Urmatoarea Conversatie Telefonica Cu Termenii Potriviti. – Hello, Kim Lone, VIP Company. How … I Help You? – This Is Luke Brian Calling, … Bob Hopkin
Ex 10 Va Rog Dau Coroana
(Sp) 4. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele M, N, P, Situate Pe (O,R) In Aceasta Ordine,astfel Încât Arcul MN=130° Și Unghiul NOP=80°.Măsura Unghiulu
25. În Triunghiul ABC Luam Punctele ME (AB) Şi NE (AC), Cercetați Dacă MN || BC În Următoarele Cazuri: A) AM-2cm, AB-8cm, AN=3cm, NC-9cm. B) AB-11cm, MB=3cm, AN
Exercitiul 2 Alcătuiți Două Propoziții În Care Cuvântul Lui Să Aibă Valoare Morfologică De Pronume Personal Și Două Propoziții În Care Acesta Să Aibă Valoare De
Aflati Nr Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul 2 Nr Naturale Consecutive (catul Mai Mic Decta Restul)
Realizati Analiza Sintactica A Urmatoarei Fraze: Nu-mi Place Sa Te Vad Asa De Necajit, Mai Ales Ca, Din Momentul Cand A Fost Concediat, N-a Fost O Zi In Care Sa
Câte Alchine Cu Formula Moleculara C6H10 Au Caracter Slab Acid? a. 2 b. 3 c.4 d.5 е. 6