RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-04-2016
Latina
a fost răspuns
spuneti-mi si mie verbul a fi in latina
Răspuns :
Baldoo
Baldoo
04-04-2016
Sum,
es,
est,
sumus,
estis,
sunt.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Creati O Descriere A Unei Banci Scolare Si A Unei Fuste De Eleva.
Tatal Lui Razvan Are 40de Ani Si Este Cu 4 Ani Mai Mare Decat Mama .razvan Este De 4 Ori Mai Mic Decat Mama .cti Ani Are Razvan ?
Gasiti Comportamente ,actiuni Ale: Plantelor,animalelor Oamenilor In Diferite Anotimpuri. Va Ro Ajutatima !
1.Intr-un Bloc Sunt 32 De Apartamente Cu Doua Si Trei Camere .Stiind Ca In Total Sunt 86 De Camere , Aflati Cate Apartamente Au Doua Camere Si Cate Au Trei Ca
Media Aritmetica A 3 Nr Este 12,7. Calcutati Cel De Al Treilea Nr,stiind Ca Media Aritmetica A Primelor 2 Nr Este 14,05
(x+2)^2 - 49 Desc Fact Comuni
Bună ! Mă Ajutaţi ? Am Pe Luni Un Exerciţiu La Limba Romană În Care Se Cere Să Alcătuiesc O Compunere Unde Să Folosesc Procedeul Personificării Şi Să Pot Despri
Dublul Lungimii Unui Segment [AB] Este Cu 3 Cm Mai Mare Decat O Treime Din Lungimea Acestuia. Aflati Lungimea Segmentului [AB] VA ROG FRUMOS. ..URGENT!!@
Suma A Două Numere Este 48. Al Doilea Număr Este De 5 Ori Mai Mare Decât Primul. Află Numerele. AJUTAȚIMĂ VĂ ROG! !!!!!!!
Trei Colegi De Clasa Siau Propus Sa Citeasca Aceeasi Poveste. Radu A Citit Cu 10 Pagini Mai Putin Decat Daniel, Iar Marius A Citit Cu 5 Mai Multe Decat Daniel.