RO Study
👤
Cristian0
Cristian0
04-04-2016
Limba română
a fost răspuns
exrcitiul 10 va rooog
Răspuns :
Rauta2
Rauta2
04-04-2016
buturuga mică răstoarnă carul mare este un proverb care se referă la oamenii mici care î i pot răsturna pe cei mai mari la invatatura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Intr-o Sala De Clasa Se Aseaza Cate 3 Elevi Intr-o Banca, Raman 5 Banci Libere, Iar Daca Se Aseaza Cate Doi, Raman 5 Elevi In Picioare. Cati Elevi Si Cate
Formuleaza Observatii In Legatura Cu Scrierea Substantivelor Masculine Si Feminine La Cazurile Nominativ-acuzativ Si Dativ-genitiv.
Problemele Cu Care Se Confrunta Omenirea In Secolul 21-referat
Un Dialog Intre Ursul Farm Si Celelalte Animale
Hey Va Rog Astazi Am Ultimul Clopotel Sunt Clasa A 8a Si Am Nevoie De Un Discurs De 1-2 Randuri Pt doamna Invatatoare Pe Care Am Avuto In Clasele 1-4.Vreau Sa
Cum Se Testeaza Prin Metoda Venn Validitatea Silogismelor?va Rog ,repede Daca Se PoateMultumesc!
Ce Inseamna ,, Stop Wondering.Start Making" ?
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Eseu Argumentativ Despre Comunicarea Eficienta? Macar Cateva Ideii Ca Sa Le Pot Dezvolta.
1. Arata Ca Numarul A=1+5+[tex] 5^{2} + .... + 5^{2013}[/tex] Este Divizibil Cu 62.in Ce Cantitae De Apa Trebuie Dizolvate 450 G De Sare Pentru A Ontine O Soult
Sa Se Calculeze TVA-ul Pentru Un Produs Stiind Ca Pretul De Vanzare Al Produsului Este De 238 Lei . ( Procentul TVA-ului Este De 19% )