RO Study
👤
George82
George82
20-10-2014
Matematică
a fost răspuns
cum se scrie optmiliarde in cfre
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-10-2014
8 miliarde = 8.000.000.000
Answer Link
Swagger
Swagger
20-10-2014
8 000 000 000........................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR!DAU COROANA! Pentru A Ne Înfațisa Drumul ,romancierul Folosește Anumite Verbe. În Debutul Romanului Ele Sunt Spinteca,alearga ,înainteaza(vesel) ,cotește
Va Rogggggggg Ajutați-mă!!!!!
Învățătura Textului Manastirea Argesului În 50-80 Cuvinteva Rog Frumos Am Nevoie Urgenta
Trebuie Sa Aflu Perimetrul Dreptunghiului
Un Stilou Costă 45 RON După O Scumpire Cu 20% Stiloul Costă A 48 RON Pe 50 RON C52 RON De 54 RON
Completează Spațiile Libere Folosind Următoarele Cuvinte Culoare Corpuri Cresc Volum Nevii Solide Îmbătrânesc Miros Lichide Vii Mărime Gazoase Obiectele Lucruri
Determinați Numărul Real M Pentru Care Ecuația X^2-(2m+3)x+4=0 Are Soluții Reale Si Egale.
Repede Vă Rog 5. Simplificați Fracția 2"n+1 X 3"/2"n X 3"n+1, Unde N Aparține N, Astfel Încât Să Obțineți O Fracție Ireductibilă. Am Pus Un Desen Cu Fracția Mai
Atomul Unui Element Chimic (E) Are În Substratul 3d Un Număr De Electroni Egal Cu Numărul Maxim De Electroni dintr-un Substrat Np. a. Scrieți Configurația Elect
Se Mononitreaza 9.2 G Se Mononitrează 9,2 G Toluen Cu Un Amestec Sulfonitric În Care Raportul Molar Acid Azotic Acid Sulfuric Este 1 ^ 2 Dacă Sau Utilizat O Sol