RO Study
👤
Segesvar
Segesvar
04-04-2016
Limba română
a fost răspuns
O descriere despre scoala
Răspuns :
Lulic
Lulic
04-04-2016
scoala unde invat este frumoasa si pricep toate lucrurile dar si invatam foarte multe lucruri noi are si un loc de joaca special imi placce scoala unde invat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor La Cele 2 Ex.(cel De Sus Și De Jos).Vă Rog Mult!Dau Inimioară,coroană,follow,5☆.Vă Rog Mult Ajutor!
Eseu De 100 De Cuvinte ( Poate Și Mai Mult Dacă Stiti)cum Este Văzută De Noi Iubirea În Ultima Noapte De Dragoste, Întâia Noapte De Război " De Camil Petrescu.
Imi Poate Trimite Cineva Notele Pe Cantecul "Primavara A Sosit!"?De Ex:Sol Mi | Sol Mi | Fa Re Do2 Etc?dau Coroana,promit!Repedeee
Ce Sunt Fractile Subunitare?
Imaginează-ți Un Dialog De Zece Replici In Care Sa Îi Explici Domnului Hristos Ce Faci Tu Ca Sa Fii Un Exemplu De Iubire Pentru Ceilalți.
Gaseste Substantivele Si Adjectivele Din Urmatoarele Propozitii : 1. Scoala Noua Este Plina De Copii Veseli. 2.Frunzele Verzi Ale Copacului Au Aparut Repede. 3.
5. Use The Correct Pronouns.a) Where Is Your Brother? Ask ................... To Come Home.b) May I Take Your Book, Helen? I Left .... At Home.c) Are They Talki
Eseu „Frunze De Dor” De Ion Druță.
PH-ul Unei Solutii De Hidroxid De Potasiu (baza Tare) Este Egal Cu 9. Ce Masa De Hidroxid De Potasiu Se contine In 1,5 L De Astfel De Solutie?
TRANSFORMĂ PROPOZIȚILIIE NEGATIVE ÎN PROPOZIȚII AFIRMATIVE.