RO Study
👤
Санда
Санда
04-04-2016
Limba rusă
a fost răspuns
Scrie patru propozitii imperative
Răspuns :
Deoarece
Deoarece
05-04-2016
imperativ - повелительное наклонение. Когда повелеваешь(приказываешь) кому-то сделать что-то:
Принеси мне воды
Открой окно
Включи кино
Прочитай сказку
Приказательный тон - сделай это или то - и будет императивом
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Divizori Compuși Al Nr 150 Plz Dau Coroană
1. După O Scumpire De 25% Urmată De O Ieftinire De 30%, Un Televizor Costă 700 Lei. A) Aflaţi Prețul Inițial Al Televizorului. B) Cu Ce Procent Ar Fi Trebuit Mo
Sa Mă Bată Mama Daca Stiu Sa Le M-ai Fac Va Rog Am Nevoie Jur Ca Dau Coroana Și 25 De Puncte
8. În Pătratul ABCD Punctele M Şi N Sunt Mijloacele Laturilor AB, Respectiv AD. Ştiind Că MN = 2√2 Cm, Calculați Aria Pătratului.
Am Nevoie De Ajutor:sa Se Introducă Întregii În Fractia 7 5⁴x[tex]7 \frac{5}{4} .[/tex]
Puteți Să Mă Ajutați Va Rog Cu Un Rezumat La Alegere Din Aceste Fragmente(dau Coroana)
Expune-ți Opinia Față De Asemănările Şi Deosebirile În Ati- Tudinea Regimurilor Comuniste Din Europa De Est Şi Asia Față De Propriul Popor.
I. Limbajul De Specialitate 1. Completează Propozitiile De Mai Jos, Utilizând Cuvintele Din Paranteze: A) ................ Nu Are Un Cuvânt Mai Nobil Pentru A A
Ex 2 Va Rog Mulllllttttr
7. Produsul A Două Numere Este: 18, 12, 20, 24, Sau 36. Care Pot Fi Numerele În Fiecare Caz