RO Study
👤
Vladut20051
Vladut20051
04-04-2016
Matematică
a fost răspuns
e echiunitate nr6/6,85/85?
Răspuns :
Melodyxoxo
Melodyxoxo
04-04-2016
da, ambele sunt echiunitare deoarece echiunitar inseamna sa aiba numaratorul egal cu numitorul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Motivează Folosirea Punctelor De Suspensie În Situaţiile: Să Nu-l Scapi Pe Fereastră!... Pentru Dumn... Ea Leşină Iar... Eu Trec Ca Un Demon Prin Mulțime Și
2 La Puterea 4 ×10 La Putera A Doua ×3 La Puterea 5 Coroana
B) A: I Have B: Do You Have A: Yes, I Have B: I Don't Have English Books At Home. Russian Books? I Want To Buy Entences As In The Examples: Exercise Oleo Englis
1 Împarte În Propoziții Frazele Următoare Și Precizează Care Sunt Propozițiile Principale, Respectiv Propozițiile Secundare. A Pe Mare, Furtunile Apar Când Nu T
Mă Puteți Ajuta Vă Rog
Mații Wrut Osit Unt, Cele Pe Ind De Aplic 1. Citește Textul De Mai Jos. ,,Sunt Zile Când Cuvântul Eu Devine Neprietenos. [..] Și L-am Avertizat Doar: În Viață T
Christie Kim 1. This Is Dong. He Is My 2. This Is Lan. She Is My Kenny Uncle 3. They Are Cheng And Fen. They Are My 4. They Are May And Lee. They Are My 5. They
Opinie Personala La,, O Sama De Cuvinte,, De Ion Neculce! ( In Opinia Mea....)URGENT!
Dau Coroana! Va Rog Ajutatima
Precizeaza Prin Ce Procedee De Compunere S-au Obtinut Cuvintele Date. crinul-de-munte; De Pe Lângă; Dis-de-dimineață; Dumneata; Lăptucul-oii; Numai; Vino-ncoa;