RO Study
👤
RALYY
RALYY
20-10-2014
Limba română
a fost răspuns
VA ROG SA FAC O PRPPOZITIE CU PACLA
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-10-2014
Drumul catre Busteni era invaluit intr-o pacla deasa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Din Ce Parti De Vorbire Sunt Compuse Cuvintele De Mai Jos ,precum Si Procedeul Compunerii:Fat-Frumosliterar-artisticcincisprezecebaba-oarbabunavointa
Exemplu Pt Acrostihul G R E U C E A N U
Pentru Cele 5 Creioane Pe Care Le-a Cumparat , Vlad A Platit Cu 9 Lei Mai Mult Decat Suma Platita De Madalina Pentru 2 Creioane De Acelasi Fel . Cati Lei A Chel
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Pararelogram Stiind Ca:a) M (A)=3x-15 Si M(D)= 2x+35b) M(A)=5x-49 Si M(C)=3x+21
7la Puterea 8 Totul La A Treia
Anul Acesta Intru In Clasa A 6 A Si As Vrea Sa Stiu Si Eu Ce E Fizica Si Ce Se Studiază Situau Ca Este Ca Un Fel De Matematica! Va Rog Ms!
Determinati numarul Elementelor Pe Care Le Are Multimea Aintersectat Cu B stiind Ca A Si B Are Fiecare Cate 75 De Elemente Iar Multimea A Reunit Cu B Are 100
In 3 Ani Au Fost Vandute 41287 Borcane De Dulceata.Stiind Ca In Primii 2 Ani Au Fost Vandute 27 569,iar In Al3 Lea An Mai Putin Cu 3436 Decat In Primul An ,afla
Sa Se Afle X,y,z Stiiind Ca:x+y=90, Y+z=21 Si X+ Z=75
Ajutor.Habar Nu Am Cum Se Mai Fac Astea.A={x|x€Z, 6/(x+1) €Z} B={x|x€Z, (x+5)/(x+2) €Z} C={x|x€Z,(3x+14)/(x+4)€N} D={x|x€Z, (x-1)/(x+3)€Z} E={x|x€Z, (4x+5)/(5x+