RO Study
👤
Karlita2007
Karlita2007
03-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Cit ÷la4=5? Va rog un raspuns multumesc
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-04-2016
4*5=20
=>
20÷4=5 sper ca ti-am fost de ajutor
Answer Link
Albatrauz11
Albatrauz11
04-04-2016
20 aduca 20:4=5 e simplu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr Este 37122.suma Primelor Doua Nr Este 29970 Iar Suma Ultimul Or Doua Este 27584.aflati Nr.ajutatima Va Rog
Cine Ma Poate Ajuta La Aceste Exerciti....pleaaaasseeee
Transcrie Enunțurile,folosind Forma Corectă A Cuvintelor.MĂ AJUTAȚI VĂ ROG!A) DANIELA IA/I-A O NUCĂ DIN COS. B) BUNICULUI I-A/IA SOSIT O SCRISOARE.C)IA/A-A DAT
Unul Dintre Termenii Adunarii Este 411.323,iar Celalalt Este Cu 121.200 Mai Mare.Afla Suma.
Completați,va Rog, Următoarele Spații Libere:1 . Țesuturile Animale Se Clasifica În...........,.............,...............,.............2. Sistemul Muscular Ș
Sărmane-i Inimi Slabe I-am Spus :Tu Nu Crezi C-ajunge Sa Iubești Doar Una? Și Nu-ți Dai Seama Că Schimbând Într-una, Îți Pierzi În Doruri Fericirea? Nu?" Formul
In Paralelogramul ABCD,cu AC Intersectat Cu BD = (O) E Si F Sunt Mijloacele Segmentelor (AO), Respectiv (CO) , Aratati Ca BFDE Este Paralelogram Ajutati Ma Va R
Cate Grame De Hidrogen Se Consuma In Reactia Cu Azotul Pentru A Obtine 160 Grame De Amoniac
Idei Principale Despre Vlad Tepeş
Dați-mi Vă Rog 10 Exemple De Împărțiri Care Deîmpărțitul Să Aibă 5 Cifre Și Împărțitorul 2 Cifre. Dau Coroană