RO Study
👤
Needhelp99
Needhelp99
03-04-2016
Matematică
a fost răspuns
cu cati cm sunt egali 0.49 dm la a doua ?
Răspuns :
Razzvy1
Razzvy1
03-04-2016
0.49dm patrati=0.49x100=49cm patrati(am inmultit cu 100 pt ca 100=10 patrat)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie O Pagina De Jurnal In Care Sa Prezinti Propria Opinie/perceptie Asupra A Ceea Ce Inseamna Pentru Tine Personalitatea.
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 2336 ,iar Daca Impartim Lungimea La Triplul Latimii,obtinem Catul 4 Si Restul 11.aflati Aria Dreptunghiului
O Fâşie NesfârşităDintr-o Pânză Pare Calea, Printre Holde Rătăcită.Toată Culmea-i Adormită, Toată Valea.Liniştea-i Deplin StăpânăPeste Câmpii Arşi De Soare, Lun
Suma Dintre Un Nr. Natural,jumatatea Sa Si Sfertul Sau este 140.Aflati Numarul. URGENT VA ROG!!!
Verbul ,a Sta' la Toate Modurile Personale !! Va Roggg Ajutati-maa Maine Imi Da Nota Si Daca Nu I-au 10 Raman . VA ROGG AJUTATI-MAA !!!
Propozitii In Franceza Cu Adverbele Adjectivelor:clair,poli,enorme,elegant,parfait,libre
Buna. Am De Facut Un Text Argumentativ In Care Sa Sustin Daca G. Calinescu Romancierul E Mai Cunoscut/celebru/talentat Decat G.Calinescu Istoricul. Aveti Idee?
Cum Se Calculeaza Masa Molara?
Suma De 4578000 Lei Reprezinta 24%din Bugetul Unei Familii. Pentru Alimentatie Sau Folosit 60%din Bugetul Familial,iar 10 %din Rest Pentru Alte Cheltuieli. Ce S
Careeste Perimetrul Patratului ?