RO Study
👤
Hlove
Hlove
19-10-2014
Engleza
a fost răspuns
Propozitii despre familie in engleza!!Va rogg
Răspuns :
Nani9
Nani9
19-10-2014
A family is helping you anytime, anywhere
Answer Link
Ayenne
Ayenne
19-10-2014
It's a big pride to have a family as I have.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Compunere In Care Sa Povestesti Despre Calitatile Romanilor Mentionate Mai Jos . Ospitalitate Cur
Ce Functii Sintactice AU CUVINTELE : Intreaga Si O Jumatate Sin Structurile : Intreaga Viata Si O Jumatate De Veac?
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvantul Frumos Sa Aiba Trei Valori Morfologice Diferite.Mersi! :*
Hei! Am De Facut La Biologie Un Discurs Si Profesoara Vrea Maxim 15-20 Randuri.... Tema Este ''cum Sa Ne Petrecem Timpul Liber In Loc Sa Ne Drogam'' si Discursu
Pe Ecran Este Obtinuta Umbra Circulara A Unei Bile B.Cum Se Modifica Forma Umbrei Atunci Cind Sursa De Lumina S Se Deplaseaza Paralel Cu Ecranul?
Latura Unui Romb Este Jumatate Din Latura Unui Patrat Cu Perimetrul De 400 M . Aflati Perimetrul Rombului .
Propozitia Cu Subiect Multipli Este
1)pentru Imprejmuirea Unui Teren De Forma Dreptunghiularacu Un Gard Alcatuit Din Patru Randuride Sama S_au Folosit 912 Metri De Sarma Afla Dimensiunile Terenu
Va Rog Spuneti-mi Si Mie Ecuatia Reactiei Chimice Prin Care Se Obtine Soda De Rufe/Carbonatul De Sodiu.Formula:Na2Co3
Explicati Enunturile: ,,.....eu(ceasul)spun Intruna Povestea Timpului.'' ,,Trebuie Sa Pricepi Vorbele Pucaturilor De Apa'' ,,Cine Sta Degeaba Nu Poate