RO Study
👤
Maximmioara
Maximmioara
03-04-2016
Matematică
a fost răspuns
Cate doimi reprezinta doua patrimi
Răspuns :
Dariamocanu01
Dariamocanu01
03-04-2016
doime- jumatate
patrime-sfert
Inchipuie-ti o prajitura pe care o imparti in 4 bucati si iei doua sferturi ( 2 patrimi) . Vei observa ca ai luat jumatate de prajitura , adica o doime
⇒ 2 patrimi= 1 doime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumoss Sa Ma Ajuta-ti !Am Nevoie URGENT De O Compunere In Care Sa Demonstrez Ca Poezia 'Vestitorii Primaverii' De Geoge Cosbuc , Este Pastel .
Afla Nr. Stiind Ca;primul Este A Treia Parte Din Al Doilea,al Treilea Este Egal Cu Primul,dar Cat Un Sfert Din Al Patrulea,diferenta Ultimelor Doua Este 9[metod
Alcatuiti Propozitii In Care Pronumele Demonstrativ Sa Fie Complement Indirect In Dativ Si Acuzativ. Va Rog Frumos !!!
Redacteaza Un Text De 5-6 Randuri In Care Sa Prezinti Doua Trasaturi Ale Speciei Literare Identificate.(precizez Ca Este Vorba De Fabula Pisica Salbatica Si Tig
" Dati Exemple Din Natura , Gospodarie , Tehnica In Care Forta De Frecare Este Necesara Si Exemple Cand Nu Este " Multumesc !
La Ex. Scire:Cate Numere De 5 Cifre Ii Succed Lui 99 999? Ajutati-ma Sa Il Fac Ca Nici Eu Nici Mama Nu Am Stiut... Ajutati-ma!!!
Raportul Catetelor Unui Triunghi Dreptunghic Este 3/4, Iar Inaltimea Imparte Ipotenuza In Doua Segmente,dintre Car Eunul Este Cu 21 Mai Mare Decat Celalalt.Afla
Redacteaza Un Text De 5-6 Randuri In Care Sa Prezinti Doua Trasaturi Ale Speciei Literare Identificate.(precizez Ca Este Vorba De Fabula Pisica Salbatica Si Tig
RELIGIEScrieti Toate Praznicele Imparatesti Cu Data Fixa.
Cum il aflu pe x Din Relatia X Supra 2√3- √ 2 + 1 =2√3+ √2-1 Supra 3-2√2 ?