RO Study
👤
Katea20024
Katea20024
03-04-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rog mult :o propozitie cu român
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-04-2016
Am cunoscut un roman in calatoria mea.
Answer Link
Katali
Katali
03-04-2016
eu fac parte din neamul roman
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Un Numar Natural Din 2 Cifre Stiind Ca Cifra Zecilor Este Cu 2 Mai Mare Decit Cifra Unitatilor Iar Produsul Dintre Numar Si Suma Cifrelor Sale Este 900
Transforma Propozitie In Propozitie Afirmativa drumul Ne Se Mai Cunoaste va Rog....
Adaugati Adjective Potrivite Urmatoarelor Substantive: Oaste, Tara, Toiag, Raul, Mosneag, Iubire. Va Rogg Mult Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Va Rooog Repede! In Locul Literelor Din Casuta: A,b,c,d Puneti Numere Astfel Incat Suma A+b Sa Fie Egala Cu Suma B+c, Adica 12. Cate Solutii Exista? Multumeesc!
Spune-ti Cate 3 Propozitii Cu Adjective Rau Si Bun Si Cate 3 Propozitii Cu Cuvintele Rau Si Bine
Imi Despărțiți Si Mie Fraza Asta In Propoziții Si Îmi Spuneti Felul Lor. Firește Ca Astăzi Numărul Hidrocentrarelor Nu Este Destul De Mare,desigur Ca Peste Caț
Pe Aragaz Sunt Doua Vase Cu Apa. Apa Din Primul Incepe Sa Fiarba Dupa 35 Minute Iar Din Al Doilea Dupa 43 Minute.Cand Vasele Au Fost Puse Pe Foc Ora Arata 10 Si
Aratati Ca (x+2) La Puterea3 -x - 2 = (x+1)(x+2)(x+3) Cu Rezolvare Completa Va Rog
Determinati Coordonatele Punctului De Intersectie Ale Reprezentarii Grafice Ale Functiilor F:R--->R , F(x)=-2x Si G:R--->r , Unde : G(x)=-x+2 .Sa Se Mai A
Determinati Perechile ( M,n ) De Numere Reale Pentru Y=mx+n Reprezinta Ecuatia Dreapta AB In Fiecare Dintre Cazurile Urmatoare : a) A(2,5) B(1,2)