RO Study
👤
Neincredista
Neincredista
02-04-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvant cu aceleasi sens pentru vânt
Răspuns :
Marina001
Marina001
02-04-2016
vânt - boare, curent, briză, sufl
are
Sper că te-
am ajutat, o zi frumo
asă)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numerte Este 182.Determinati Cele Doua Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul Din Ele La Celalalt Se Obtine Catul 5 Si R :8
Cu Cine Este Egal Numarul 700000 ? A) 70 De MiiB) 700 De ZeciC) 7000 De SuteD) 7 Mii De ZeceE) 7 Mii
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Care Sunt Bolile Sistemului Digestiv?
Gasiti Toate Numerele Naturale De Forma 4xy6(cu Bara Deasupra) Divizibile Cu 36. :))))O Rezolvare Buna Va Rog
1.calculati Distanta Dintre Punctele De Intersectie Cu Axa Ox A Graficului Functiei F:R-R, F(x)=x^2-4x+3. 2.det Punctele De Inflexiune A Functiei F. F=ln1-x/1+x
Elevii Unei Clase Au Fost Intr-o Zi La Padure Si La Scaldat. La Padure Au Fost Cu 12 Copii Mai Multi Decat La Scaldat Si La Rau Au Fost De 3 Ori Mai Putini Copi
Care Sunt Bolile Sistemului Digestiv?
In Triunghiul ABC , AD _l_ BC, D ∈ BC , BC= 12 Cm, AC= 10 Cm Si AD = 5 Cm. Aflati : A) Aria Triunghiului ADCb) Distanta De La B La AC
Aflati Numarul Fractiilor De Forma [tex] \frac{3x4}{a24} [/tex] Care Se Simplifica Cu 12.